Emil älskar sin gitarr...

Har laddat upp en del bilder jag hade i kameran och inser att på ca 60% av alla bilder har Emil med sig sin gitarr. Han har ju musikaliskt påbrå både från mammas sida och pappas sida så jag tror att det är en lovande framtid för min son ;-)
Synd att man inte kan få med ljud/filmer här på bloggen, då hade ni fått ett sort skratt och tårögt leende över en liten filmsnutt med Emil, hans gitarr och sången: Bäbä vita lamm. Ja, ni får hålla till godo med dessa bilder:



    

De första två bilderna är när Emils moster Emma spelar på Kulturens hus. Helst ville han vara PÅ scenen, men det fick han ju inte, så han fick nöja sig med att stå längst fram och titta på Emma. Emil tycker att Emma är bästa mostern (och kompisen) i VÄRLDEN! =)


Ja och sen har vi ju morfars trummor också. En överlycklig Emil som hade kunnat spela hela natten om han fick bestämma:

  

Sovmorgon hela veckan...

Nu har polletten trillat ner för min son, han har äntligen förstått att man sover åtminstone till halv sju, sju på morgnarna, och INTE till fem, halv sex. I morse vaknade han 07,35(!), då var jag redan vaken och låg å kikade på TV i sovrummet. Fantastiskt  va?!?! =)
Nu ska vi inte ropa hej än, men det verkar som om det vänt, i och med att detta upprepats senaste veckan. Jag känner mig så fantastiskt pigg och orkar vara uppe längre än till kl 21 på kvällarna. Mer ork för kvällsaktiviteter, Jonas känner detsamma, hahaha! ;-)

Mysig helg

I helgen lyxade vi till det rejält jag och Jonas. Vi ringde mamma i fredags och frågade om hon kunde komma hit och tillbringa några timmar på lördagskväll för vi tänkte slå på stort att gå ut och äta på restaurant OCH gå på bio. Det var ett tag sedan om man säger så.
Snäll som min mamma är så säger hon aldrig nej, utan med ett lyckligt leende så säger hon "självklart"!
Sagt och gjort, middag på Waldorf (både jag och Jonas älskar den restaurangen) och ett härligt, mysigt biobesök med massa karra till, kan en lördag sluta så mycket bättre...?
En gång till före eller strax efter jul har vi sagt att vi ska hinna med. Det är viktigt att hinna unna sig lite också, och som en kär vän sa till mig; "Åsa, passa på nu innan Lillebror kommer, för allt är så mycket enklare nu..." (Hon har två stycken själv).

Har för övrigt börjat se serien 24 från start, första säsongen, från avsnitt ett (har inte sett det tidigare) och jag är fast, fast och beroende i 24-tresket... (Tur att jag har alla säsonger med alla avsnitt på cd-skiva, då slipper man både reklam och vänta 7 dagar på nästa spännande avsnitt.)

RSS 2.0