Helgen över

Snart börjar helgen lida mot sitt slut. Vi har hunnit med en del faktiskt.
I lördags var vi hela familjen och hade "familjedag" på Ormberget med våra kompisar Maria och Johan och deras dotter Tilde. Vi åkte slalom förståss och Tilde är en hejare på slalom. Sen var det hamburgegrillning vilket var mycket uppskattat hos dom små.., och dom vuxna förståss.
Robin hängde med på pappa Jonas rygg hela dagen i backen och Emil kämpade på med skidorna så det stod härliga till!

Sen bar det ut till våra kompisar i Gäddvik där vi blev bjudna på en kanongod middag! Emil och Siri hade jättekul som vanligt. Robin försökte hänga med så gott det gick.
Även Diesel fick busa och härja runt med galna flickvännen Skoja, han blev totalt slut! Inte lätt att hänga med i Skojas tempo, flåset tog liksom över. =)

Nu har vi söndag eftermiddag och det har varit ett fantastiskt väder hela dagen. Strålande sol! Vi var ute från kl 09 till kl 13, lekte och njöt i solen. Sen har vi haft kalas för pappa Jonas så våra magar är full med tårta.

Snart är det påsk, ska bli jättemysigt att åka till stugan och träffa svärisarna. Men först ska vi tampas med jobb hela veckan. Ledig på skärtorsdag och framåt. *yes*

Jag är så lyckligt lottad...

Satt och funderade tidigare idag på hur fruktansvärt lycklig lottad jag är. Ser på mina underbara pojkar som sitter på golvet och leker med varandra. Dom är så vackra så vackra! Har också världens bästa sambo som ställer upp i alla lägen! Vad mer kan man önska sig..? Mitt liv är perfekt just nu!



Hipp hipp hurra!!!

Höll ju på att glömma att tala om för "världen" att mitt "aprilskämt" till man (okey, vi är inte gifta än...) har födelsedag idag!
Vi sjöng för glatta livet tidigt i morse jag och pojkarna.

Älskar dig Jonas och grattis på födelsedagen!


(Inlägget skulle ha postas igår, men av någon anledning hade det inte det. Jonas fyllde alltså år igår, 1 april.)

Känner mig sjuk och förkyld...

Så trist, men nu ikväll känner jag mig allmänt hängig. Ett litet svid i halsen, tung i huvudet och täpp i näsan. *suck*

Min familj är aldrig helt frisk... Gossarna har nyss haft feber, en jobbig nästäppa och en väldigt irriterande hosta (Robin hostar för övrigt fortfarande nattetid efter två veckor...) Jo, på sommaren, då Emil har låååångledigt från dagis, då är vi friska. Tur att vi snart är där. =)


Har jobbat hela veckan, är ovan, har nämligen från 1/4 börjat jobba mer än tidigare. Dock bara kvällar och helger än så länge. Tror också därför jag känner mig trött. MYCKET med ny information att behandla i lilla koppen.


Vi hoppas på fint väder och sol på lördag, då drar vi iväg till slalombacken igen. Det gick så sjukt bra för Emil förra helgen. Han gör verkligen framsteg!

Robin hängde med hela tiden i väska på Jonas rygg. Han gillar också att åka slalom! =)
Jag premiäråkte med Emil i liften, riktigt läskigt, men det gick jättebra! Han är ju SÅÅÅÅ duktig! Nu börjar han komma på hur man ska göra. Jobbigt dock att hålla full koncentration. Han slocknar ALLTID som en fura direkt i bilen på vägen hem från backen.


Ska ta en kort kvällsrunda med jycken (som för övrigt också är sjuk nu) och sen bädda ner mig i sängen... Kanske kika lite på Diagnos okänd...



 


RSS 2.0