Skottdagen passerad... *pust*

DÅ har skottdagen passerat. Nu kan vi andas ut igen. Vi ville inte att Lillebror skulle kika ut just denna dag och det klarade vi ju av galant. Beräknad födelse är i morgon, men jag tror INTE att han kommer komma imorgon..., finns inte ens en tillstymmelse till förvärk ännu, så han lär nog ligga kvar och götta sig lite till där inne.

Ska till MVC på måndag, ska bli intressant att höra vd hon har att säga om Lillebror, han kanske ligger lika högt upp ännu och snurrar på, vi får väl se...

Trevlig helg!

Hej då till den aukustiska...

Ja, då har Emil bojkottat den aukustiska gitarren, i alla fall för tillfället, nu är det elgitarren som gäller. Han är Östermalms coolaste hårdrockare som gärna sjunger Bä bä vita lamm. ;-)

Filmade när han sjöng, men jag var så klantig att jag vred kameran stående vilket resulterade i en film som "ligger" ner, dvs. bilden är liggandes. Inte roligt att titta på, så jag ska försöka fånga honom vid ett annat sjungande tillfälle.

image100

image101

Björnen sover...

Titta på min lilla björn...


 

Helg i stugan

Förra helgen var vi i stugan. Oj så skönt det var att komma iväg. Lite jobbigt på fredagskväll när vi anlände dock vid sjutiden på kvällen. Helt becksvart och snö upp till höfterna ÖVERALLT. Men med en son med glatt humör och med en pappa som inte ser problem i något alls så trevade vi oss tillslut ner till stugan med barn, hund, packning och en höggravid Åsa i v. 38. Väl framme så var det bara att elda, elda och elda för att få upp lite värme. Vi tände ljus överallt, jättemysigt, om än vi fick sitta med hel vintermundering på hela fredagskvällen (det som var kvar av den...)
Men tillslut fick vi värme både i stora och i lilla sovstugan och vi sov jättegott den natten.
När lördagen kom så var det så fantastiskt som det alltid är i stugan. Härlig friskluft (man är ju ute hala dagarna förutom när man äter) med rolig skoteråkning. Renar fick vi se i massor. Dom till och med åt från Jonas och Emils hand. Häftig upplevelse för oss stadsbor (då menar jag mig och Emil). Diesel bryr sig inte alls om renarna, han bara tittar på dom, vädrar lite och sen slänger han fram sin pinne framför fötterna mina: -Men kasta då!!!
Allt det slit som vi hade på fredagskvällen var det värt för den underbara helg vi fick.
Här kommer lite bilder, ska lägga upp fler på Anni när tid ges.

Pannlampan på här i högsta hugg. Fredagskväll när vi precis skottat oss fram till stugan.



Här äter vi frukost på lördagsmorgon, Emil sjunger Björnen sover för hela slanten...

 

Skoteråkning för HELA slanten...

   

Mina två skoternördar...

image90

image91

Ingen mage kan hindra mig från att köra...

  

Och som vanligt stod Emil för musiken även denna helg =)



Såhär mysigt har vi det, och tyvärr är det svårt att fånga in med kameran det rätta ljuset, det blir bara vitt som en solig dag. Men här kommer ett litet smakprov...

image96

Här söks och skottas det efter ett speciellt hål. Teamwork fungerar alltid bäst...

  


Sms

Fick detta sms av mormor (min mamma) ganske sent igårkväll. Det får tala för sig själv...

"Ni vet det redan, men det tål att upprepas, ni har en underbart fantastisk son. Han är ett jättemysigt sällskap, snäll, god, glad, full av humor och kramar. Han somnade bredvid mig i sängen vid halv tio. Strax före han somnade la han solglasögonen på sängbordet. Jag längtar redan till i morgonbitti då han vaknar. Ha det så gott, njut av varandra och sov ut i morgon för det ska jag och Emil göra. Kramar! "

Emils låtlista uppdaterad

Har uppdaterat Emils låtlista lite längre ner med tre låtar till som han tydligen kunde rakt av. =)

Roligt i pulkbacken

I helgen som varit for vi på en utflykt till Ormbergsbacken, pulkbacken. Även Siri och Rebecca var med oss.
Jösses va skoj vi hade. Ungarna hade ögon stora som tefat och var som i sjunde himlen tiden vi var där.

Fort, fort gick det i backen när Emil och Jonas åkte ner på bobben. Två stora feta leenden var det enda man såg och så bobben förståss. =)

Detta ska vi göra om!

RSS 2.0