Herre gud...

Nu MÅSTE jag skärpa mig. Jag som hade tänkt att uppdatera här ett par gånger i veckan, och se hur det kan gå.

Ska lägga in bilder på "Lillebror" från ultraljudet vi varit på och lite bilder från våran mini-husvagnssemester som vi gjort med ett par vänner.

Magen har i alla fall börjat växa en del och lillkotten där inne är livligare än livligast. Är lite smått nervös över att han kommer vara lika vild utanför magen som inuti. Men det sägs ju att man oftast får en av varje, så vi hoppas på en lugn lillebror. =))

Kram alla i höstmörkret!

Trött Diesel

Det var en mycket trött Diesel jag hämtade igår hos Veterinären. Den enorma tratten gjorde inte livet mycket enklare heller. Bara kissrundor runt kvarteret i två dagar, sedan koppelpromenader i vanlig ordning i 10 dagar. Sen är han friskförklarad och får springa igen och även busa med andra hundar.
Tratten tar vi av på promenaderna, men hemma får den sitta på än några dagar, Mr Diesel är nämligen så väldigt snabb att slicka på sår och det vill vi inte.
Varje morgon får han en preppad köttbulle med två tabletter antibiotika i samt en tablett smärtstillande. Men lika glad är han förde och sväljer köttbullen med hull och hår. =)

Veterinärbesök

Nu har Jonas lämnat av Diesel hos veterinären. En cysta som skall opereras bort med hjälp av kastrering. Tyvärr inga fler valpar, men Diesels hälsa går givetvis först!
Tänker på att han nu är helt ensam där borta, får ligga i en bur i väntan på att bli sövd och opererad. Hade så gärna velat vara där med honom hela dagen, men det får man inte.
Jag återkommer senare ikväll med rapport om hur det gått för Diesel samt hur han mår.


Smilla

Igår var vi och hälsade på lilla Smilla och hennes familj. Hon såg verkligen ut att må bra vilket var skönt att se. Hon älskar sin nya husse och matte, dom är verkligen perfekta för henne!
Hon blev fantastiskt glad när vi kom, så visst känner hon igen och kommer ihåg oss, det märktes utan någon som helst tvekan. Jag satt med henne på golvet ett tag, hon satt i mitt knä ganska länge, men sen när Lena satte sig ner skuttade hon över till Lena och slog sig ner i hennes knä. Väldigt värmande att se.
Smilla har fått en lillasyster som heter Sherií (med betoning på i:na på slutet) som nu är 5 månader. Det är kämpigt att vara mamma till en stökig och yster valp, men dom lekte och busade ihop mellanåt så visst är det kärlek.
Smilla blev väldigt kär i Emil, kanske för att han är mindre (hon har ju alltid varit förtjust i barn), hon kanske kände igen lukten på honom trots att han bara fanns med en kortare tid innan Smillis flyttade.
I det stora hela var det roligt att beskåda henne, hur hon visade sin kärlek till alla oss. Hoppas innerligt att hon får leva ett helt och smärtfritt Yorkliv.


RSS 2.0