Favoritmoster

Ville bara lägga in några bilder från besöket av Emma. Emil älskar sin favoritmoster, han är så jättelycklig när hon vill tillbringa sin (något dyrbara) tid till honom. Här var det lek och bus, båda var alldeles svettiga efteråt.

"Emils kompis!" som han säger om sin Emma...


image131


image132


image133


Mage igen..? :-)

Undra om detta kan vara en av de bättre "uppfinningarna"? Har iaf fått låna denna sjal av en god vän till mig, och tusan så bra den är! Gäller bara att ha tungan rätt i mun när man knyter den såhär i början innan man är van.

image130

Farmorbesök

Veckan som varit har Jonas varit med jobbet på ALU  (i Hemavan och Tärnaby, vi kan ju fundera på hur mycket möten och liknande dom hade =), och då har våran favoritfarmor varit här hemma med oss. Jösses va skoj Emil har haft med sin farmor, 24 timmar om dygnet har hon varit här, bara för honom... Njae inte bara för honom, för mig och Robin med förståss, men Emil har fått mest av hennes tid.
Det har spelats gitarr, sjungits, spelats gitarr, sjungits och så spelats lite mera gitarr. Jag har haft uppträdande hela dagarna lång.

Tack för att du ville vara med oss här hemma hela veckan! Utan dig vett´e tusan hur det hade gått såhär i nystarten med två gluttar.

image127


image128


image129

RSS 2.0