Hektisk men rolig helg, pappas 50-års resa

I helgen har vi varit på resande fot kan man säga. =)
Pappa fyller 50 år i slutet av månaden så jag och Jonas hade ordnat en överraskningsresa för både pappa och Birgit. Resan gick av stapeln i lördags, hemma igen på söndagen.
Det började med flyg mot Arlanda, pappa var som ett frågetecken (inte så konstigt) hela resan, men han skrattade och var glad (ja det var vi ju alla). Sen bar det av med tåget mot Borlänge där Jonas föräldrar tog emot oss. Vi fick en pangmiddag och jättegod efterrätt och sen till kvällen bar det av mot Rättvik, Dalhalla. En fyverkerikonsert som vi alla sex åkte på. Fantastiskt bra och slutet var såklart bäst med fyverkerierna.
På söndagen var vi alla väldigt trötta och så hade vi hemresan framför oss. Allt gick jättebra och det var mer än en hellyckad helg för alla inblandade!

Grattis världens bästa pappa, älskar dig!

Här kommer lite bilder att beskåda från vår resa.



Kan tillägga att resan var barnfri och att min mamma gjorde ett kanonjobb som var med både Emil och hunden själv. Låter kanske som en bagatell, men det är det INTE, inte när man har med Emil Larsson att göra, han kräver 150% av en hela tiden och sen skulle hon dessutom ut med jycken några ggr. Och inte nog med att hon var själv, hon bor tre (sex halvtrappor) upp UTAN hiss så ni kan ju tänka er...
Utan min älskade mammas hjälp hade inte denna resa gått att genomföra.
Tack mamma för att du finns, älskar dig!


                                image31


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0